Egyéni Életvezetési tanácsadás

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

gery-logo (1)

Az életvezetési tanácsadás ritkán egy alkalomból álló folyamat, ugyanakkor bizonyos témakörök tisztázásához ötven perc is elegendő lehet. Az első találkozónk során megismerhetjük egymást, utána egyeztethetjük a részleteket abban az esetben, ha úgy döntünk: tudunk és akarunk is együtt dolgozni.

Az első alkalom végén élhetsz a pénzvisszafizetési garanciával: ha nem tetszett, amit láttál, hallottál, akkor az ülés számodra ingyenes volt.

mental-health-2019924_1920
smile-5128742_1920

Mit várhatsz a tanácsadástól?

Kötél nincs nálam, amit utánad tudok dobni, ha éppen lelki mocsaraidban fulladozol, ahogy Neo pirulájának árusítására sem szereztem egyéni forgalmazási jogot. Hús-vér emberként azonban szolgálhatok olyanokkal, mint: jóindulat, empátia, barátságosság és humor. Nevethetünk akár együtt a freudi elszólásaidon, miközben feltérképezünk pár alternatív megoldást, amivel kikerülheted a veszélyes lélekrajzi tájegységeket, vagy kiutat találhatsz Dante fortyogó bugyraiból, miközben – ha Te is úgy akarod – a felfedezés során még forrásokban gazdag lelőhelyekre is bukkanhatunk.

A kapcsolatok világában barangolva borzasztó érdekes tapasztalatokra tehetsz szert. Szívesen leszek a kalauzod, ha megkérsz rá. Beszélgethetünk társkeresésről, párkapcsolatról, szexről, életvezetésről, nőkről, férfiakról, vagy simán csak emberekről (például Rólad), akiket nem értesz, vagy akikkel esetlegesen a közel vagy régmúltban problémáid adódtak.

Örömmel látlak, ha bátor vagy és felelősséget mersz vállalni önmagadért!

Munkámban ugyanúgy, mint magánéletemben a természetességet és közvetlenséget tartom a legfontosabbnak.

Amivel felkereshetsz

Veszteség, gyász feldolgozása

Önbizalom, önismeret fejlesztése

Józan, szermentes élet kialakítása

Kommunikációs stratégiák bővítése, készségfejlesztés

Stresszkezelés

Konfliktuskezelési módszerek

Hiedelmek, életstratégiák megváltoztatása

Szexológiai problémák, szexualitás

Társkeresési problémák, kapcsolatkialakítási gondok

Párkapcsolati konfliktusok, krízisek

Érzelmi intelligencia fejlesztése

Vezetői skillek trenírozása

  Jelentkezés konzultációra

  Ennek a legegyszerűbb módja, ha kitöltöd az alábbi űrlapot.
  A levél beérkezése után már csak Geryvel kell időpontot egyeztetned.

  Regisztrációmmal elfogadom az Adatkezelési szabályzatot és az Általános Szerződési Feltételeket

  6-15-1-1024x576

  Vélemények

  Gyurika Zoltán (28 éves)


  Tulajdonképp a gondolkodásomat, a fellépésemet változtatták meg a tanultak, és így már tényleg maguktól mennek a dolgok. Trükkök nincsenek, csak önbizalom.

  Halász Viktória (35 éves)


  Sokat tanultam Lázár Gergelytől, igazán hasznos segítséget kaptam sok jelenlegi, múltbéli, és eljövendő problémámra. Jelenlegi társadalmi berendezkedés egyre inkább magában hordozza a rosszabbnál rosszabb kapcsolatok kialakulásának esélyét.

  Szilágyi Csaba (38 éves)


  Mindenképp bejött a külső nézőpont tisztasága, mondjuk úgy, rendet teremtett a fejemben. Segített helyre tenni a korábbi kapcsolatomból eredő belső zűrzavart.

  Kalmár Mária (47 éves)


  A nevem Kalmár Mária, coachként dolgozom, 47 éves vagyok. Amikor felkerestem Geryt, életemnek abban a szakaszában akadt pár dilemma és némi tanácstalanság. Fiatalkora ellenére meglepő nagy tapasztalással és megszerzett tudással gazdagította a lelkem, így hozzásegítve ahhoz, hogy könnyebben megleljem a saját megoldási lehetőségeim. Nagyon jól jött az a minőségi elfogadó és támogató légkör, amit én az ülések alkalmával megtapasztaltam.

  Lippai Tamás (35 éves)


  35 életévem alatt jártam már több pszichológusnál, mert a lélek karbantartása éppen olyan fontos, mint a testé. 2014 őszén szép krízishelyzetbe taszított egy ifjú hölgy és mindenképpen szükségem volt egy objektív szemlélőre, aki rávezet azokra a hibákra, vagy helyzetekre, amik idáig juttathattak. Egy Youtube videón láttam Gery egyik előadását és engem meggyőzött,  autentikusabb személyt nem is találhattam volna. Egy levélváltás és egy telefon után megegyeztünk az első beszélgetés időpontjában, amit öt másik követett.

  Már az első alkalom után tiszta fejjel és könnyebb szívvel távoztam, a negyedik "szeánszunkon" pedig a megtépázott önbecsülésről át is térhettünk a jövőbeni terveimre és azok megvalósításának előkészítésére. Kicsit tartottam attól, hogy Gery a szakmai tudása mellett tud-e nekem olyan tapasztalatot adni, amit még nem éltem meg. A válaszom határozott igen. Nagyon könnyen fogadtam be tanácsait a közvetlen, már-már baráti, de mégsem „haveri” beszélgetéseink során, amit eddig nem tapasztaltam másnál. A régi önbizalmammal, új ismereteket beépítve, lassan és biztosan haladok céljaim felé.

  Nádas Nóra (23 éves)


  Úgy éreztem túl sok változás, veszteség ért az utóbbi időszakban, nem tudtam tartani a lépést életutammal, mindennapjaimmal a saját magam irányába felállított elvárásaimhoz képest. Frusztrált, feszült, bizonytalan és tanácstalan voltam. Éreztem, hogy ez sokáig nem mehet így tovább, nem csak önmagamnak, de a körülöttem lévőknek is ártani fogok, ha nem teszem meg a szükséges lépéseket.

  Hosszas keresgélés, utánajárást követően, egy nagy elhatározással kerestem fel Gergelyt. Azonnal pozitív volt a visszajelzés irányából, így adva egy lendületet számomra, hogy jó útra léptem. Személyes konzultációk keretein belül lassan, de folyamatosan építkezve haladtunk előre.

  Gergely nagyon ügyelt arra, hogy ezek a beszélgetések valójában kötetlenek legyenek, így elérve a teljes bizalmat és nyitottságot, hogy bátran kérdezzek és kimondjam a bennem felmerülő kérdéseket, kételyeket, félelmeket.

  Sok területet érintő feltevéseim, kérdéseim voltak, nem fókuszáltunk egy témakörre. Bármit kérdezhettem, mindenre volt reális rávezető válasza vagy gondolatébresztő megjegyzése, így nagyrészt önmagamnak kellett ráébrednem a körülöttem zajló folyamatokra.

  Minden alkalommal fény derült egy-egy kérdéskör felett, alkalomról alakalommal jobban éreztem magam, megtanultam a lehető legoptimálisabban kezelni kapcsolataimat. Mérhetetlenül hálás vagyok Gergelynek, mivel a tanácsadásai elindítottak egy boldog, magabiztos, kiegyensúlyozott, örömteli úton.

  Köszönöm!

  Márton Balázs (33 éves)


  Miután elváltam, a párkapcsolati életem romokban hevert. Ehhez kerestem pszichológust, egyrészt a válás utáni gyásszal járó nehéz érzések feldolgozásához, másrészt a párkapcsolati életem „újraélesztéséhez”. Az alkalmak segítségével a fájdalmamon sikerült úrrá lenni, az életem rengeteget változott az együttműködésünk segítségével. A párkapcsolati életem nem éledt újra (még), de rá kellett jöjjek, hogy az életemben rengeteg mindent alapvetően meg kell, hogy változtassak ahhoz, hogy ez működjön, egyéb területeken viszont hatalmas változások történtek. Rájöttem, hogy teljesen más irányba kell, hogy fejlődjek, mielőtt a párkapcsolati életem újra helyre zökkenne. Otthagytam a munkahelyemet, ami rengeteg stresszel járt, és végső soron legalábbis részben a válásomért is felelős volt. Elkezdtem vállalkozni, és a karrieremben jóval nyugodtabb korszak követte a korábbi, végletekig feszített tempót. Abszolút elégedett voltam Geri munkájával, ami nem ért még véget, tudom, hogy merre tartok, és ez nagyon jó dolog. Geri fiatal, de ugyanakkor nagyon érett és megértő személyiség. Szeretnék továbbra is együtt dolgozni vele a személyes konzultációk alkalmával.

  Miterkó Pál (27 éves)


  A közös munka hatására immár árnyaltabban látom az élethelyzeteimet és nagyobb türelemmel és megértéssel tudok fordulni önmagam irányába. Az eszközökkel, amiket kaptam, jobban úrrá tudok lenni az életemben felbukkanó nehézségeken és sikerült olyan alapokat lefektetnem, amire egy boldogabb életet építhetek, ezért biztos vagyok abban, hogy a későbbiekben is felkeresem, ha szükségem lesz rá.

  Schiffler Péter (25 éves)


  Üdv kedves olvasó. Péter vagyok, 25 éves. Nos, én egy igen egyszerű probléma miatt kerestem meg Gergelyt, ami, mint később a beszélgetések során kiderült, se nem annyira egyszerű, se nem egyedi. Történetesen az ismerkedéssel, vonzalomkeltéssel voltak problémáim.

  Először a neten kutakodtam a csodát, tuti módszereket kutatva, de hamar rájöttem, hogy: na ilyen nincs. Gergelyt egy ilyen netes barangolás során találtam meg. Pár videót megnéztem, és úgy döntöttem adok egy esélyt a dolognak.

  Az első alkalom előtt voltak kétségeim, mivel nekem ez teljesen új volt, egy relatíve idegennek beszélni ezekről. Aztán az első két beszélgetésünket/konzultációnkat követően már jobban elengedtem magam és onnantól volt tényleg hasznos számomra az egész. Jöttek az életemben események, amiket rosszul kezeltem illetve éltem meg. Gergely ezekben sokat segített. Másként látni azt, ami velem történik, illetve magamat, ahogyan ezekre reagálok.

  Szép lassacskán változott a látásmódom. Ami pedig az ismerkedést illeti, vannak már sikerélményeim is, de ehhez nem csajozós duma kellett, csak annyi, hogy tisztelettel tekintsek magamra és azokra, akik ezt megérdemlik. Ami a jövőbeli közös munkát illeti: mindenképpen szeretnék még fejlődni és szerintem fogok is járni konzultációkra, illetve szívesen vennék részt csoportos tréningen vagy olyan  előadáson, amit Gery tart.

  K. Viktória (24 éves)


  Egyik egyetemi kurzusunkon voltak Gergelyék stesszkezelési tréninget tartani, ott hallottam az ingyenes tanácsadási lehetőségről és jól hangzott, úgy éreztem, nincs veszteni valóm. Elsősorban párkapcsolati tematikával kerestem fel Gergelyt.

  A beszélgetések elgondolkodtattak, új szemléletet tártak elém, problémamegoldó képességem fejlődött. Abszolút elégedett voltam azzal, amit kaptam. Jó volt együtt dolgozni, nagy hatással voltak rám az alkalmak. Sok minden be lett hozva témaként, amit magamtól észre sem vettem volna, látóköröm szélesedett.

  Gergely hamar meggyőzött arról, hogy minőségi munkát lehet vele végezni, így nem voltam szkeptikus. Szerencsére utána sem csalódtam. 1-1 előadására is elmennék, ha érdekes a téma. Ha újabb párkapcsolati elakadásom lesz, akkor pedig tanácsadásra is akár.

  Jelentkezz család- és párterápia tanácsadásra!

  Az első találkozónk során megismerhetjük egymást, utána egyeztethetjük a részleteket abban az esetben, ha úgy döntünk: tudunk és akarunk is együtt dolgozni.

  Kapcsolatfelvétel
  close slider

   Jelentkezés konzultációra

   Ennek a legegyszerűbb módja, ha kitöltöd az alábbi űrlapot.
   A levél beérkezése után már csak Geryvel kell időpontot egyeztetned.

   Regisztrációmmal elfogadom az Adatkezelési szabályzatot és az Általános Szerződési Feltételeket