Általános szerződési feltételek

Az együttműködés célja

Az ügyfél életvezetésének, kapcsolataiban való működésének, kommunikációs készségének, konfliktuskezelési képességének javítása, a számára megfelelő alkalmazkodási formák megtalálása.

 

A tanácsadó (Lázár Gergely pszichológus, továbbiakban: tanácsadó) és az ügyfél kapcsolattartása

Ügyfél az első alkalmat megelőzően emailben tájékoztatót kap a pontos helyszínről és az időpontról. A konzultáció megkezdésével az ügyfél személyesen tanácsadóval tartja a telefonos kapcsolatot. A továbbiakban a konzultáció az első alkalommal megbeszéltek szerint folyik tovább.

 

A tanácsadó és az ügyfél együttműködésének formája, jellege

Ügyfél tanácsadói és/vagy tréningszerű együttműködésben vesz részt, jelentkezése során vállalja, hogy információt gyűjtött a problémája, tünetei ellátásához szükséges szolgáltatási formákról, lehetőségekről, ezen információk birtokában vállalja a munkát tanácsadóval. Az ügyfél vállalja, hogy semmilyen az életét, testi épségét veszélyeztető körülmény nem áll fenn életében, ellenkező esetben erről tájékoztatja tanácsadót, aki eldönti, hogy ezen információk birtokában, tudja-e vállalni a foglalkozások megtartását, és ha igen, milyen feltételek mellett teszi azt. Ügyfél vállalja, hogy ezen szükségszerű tájékoztatás elmulasztásának felelőssége, főleg, ha az olyan információkat érint, melyek könnyen nem észrevehetőek, őt terheli.

 

A konzultáció helyszíne és időpontja, házi feladat, szupervízió
A konzultációs folyamat teljes ideje alatt az ügyfél végig a tanácsadóval dolgozik együtt. Minden alkalommal ugyanazon a helyszínen, és rendszerint ugyanabban az időben találkoznak, hacsak nem értekeznek egymás között másként. A találkozók rendszerességének alapját természetesen egyéni megegyezés is képezheti. A konzultáció helyszínét tanácsadó köteles biztosítani minden alkalommal. Tanácsadó házi feladatot adhat, melynek anyagát, megoldásait ügyfél tárolhatja saját személyes adathordozó eszközén. Tanácsadó esetenként szakmai szupervíziót vesz igénybe, mely az ügyfél személyes fejlődését szolgálja, a szupervízor személyéről tanácsadó köteles tájékoztatni az ügyfelet.

 

Pénzügyek
Minden ülés alkalmanként egységesen 16000 Ft. Egy alkalom 50 percet jelent. Család-és pártanácsadás során 50 perc 20000 Ft, 90 perc 25000 Ft. A fizetés a tanácsadónál történik készpénzben, vagy banki átutalással. Különleges, indokolt esetben karitatív módon is igénybe vehető a szolgáltatás, egyéni elbírálás alapján, előre egyeztetve a tanácsadóval.

 

Lemondási feltételek, kizáró körülmények
Az ülés lemondását legkésőbb az időpont előtt 24 órával előre jelezze közvetlenül a tanácsadónál. Az elmaradt ülés lehetőség szerint bepótolható, ehhez a tanácsadóval való személyes egyeztetés szükséges. A 24 órán belüli lemondás esetén az ügyfél köteles kifizetni az ülés árát, amit a következő alkalommal tehet meg. Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látott kényszerítő körülmény miatt marad el a konzultáció. (Ilyennek számít a baleset, betegség, de a munkahelyi ok nem.). A konzultációkon mindkét fél csak józan, alkoholos és-egyéb drogos befolyásoltságtól mentes állapotban vehet részt.

A tanácsadó a folyamat egésze során köteles az ügyfélről tudomására jutó minden információval kapcsolatban titkot tartani és az ügyfél megfelelő közérzetéről, adatainak védelméről gondoskodni.

A tanácsadó a fenti feltételek változtatásának jogát fenntartja, erről a klienst időben tájékoztatni köteles.

Kapcsolatfelvétel
close slider

    Jelentkezés konzultációra

    Ennek a legegyszerűbb módja, ha kitöltöd az alábbi űrlapot.
    A levél beérkezése után már csak Geryvel kell időpontot egyeztetned.

    Regisztrációmmal elfogadom az Adatkezelési szabályzatot és az Általános Szerződési Feltételeket